Alegerea florilor după personalitate

Alegerea florilor după personalitateFie sunteți bărbat sau femeie, florile trebuie uneori alese cu grijă. Într-un articol precedent am dezbătut această temă, concentrându-ne atenția pe alegerile care le fac bărbații. Totuși, în acest articol vom intra și mai mult în detalii și anume vă vom explica cum ar trebui alese florile din punct de vedere al personalității unei femei. De ce e important? Oricum florile sunt întâmpinate cu bucurie. Oare nu este mai mult farmec în «efectul surpriză»? Ei bine, nu este mereu așa. Desigur orice buchet va fi acceptat dar nu veți putea garanta niciodată în măsură de 100% că acea persoană «cu adevărat» a fost impresionată.

De asemenea , merită să menționăm că nu împărțim, segmentăm sau clasificăm aici «tipurile de femei» și ce flori preferă ele. Aici ne bazăm pe «înțelepciunea comună» și vom descrie două tipaje psihologice în care ați putea regăsi femeile pe care le cunoașteți.

Tradiționaliste și conservatoare

Aici ne referim mai mult la femeile în vârstă și cele în poziții de conducere (cu unele excepții). Sunt deseori nostalgice după trecut, pot uneori să critice vehement «societatea de astăzi» și pot avea o abordare, vădit conservatoare despre schimbările care se întâmplă în comportamentul cuiva, în țară sau în lume. Astfel de femei nu sunt neapărat în vârstă. Acestea pot fi și tinere, fiindcă pur și simplu au fost educate într-un asemenea stil.

În aceste cazuri cele mai bune soluții vor fi culorile clasice: alb, galben, bej. Se recomandă: gherghinele, bujorii, crinii sau crizantemele – fiind florile care reflectă cel mai bine vârsta. În privința formei, nu sunt recomandate buchetele «foarte colorate». Maxim 3 tipuri de flori într-un buchet. Dăruind un astfel de buchet, demonstrați expres respectul pe care îl aveți față de valorile persoanei date.

Temperament sangvinic sau «domnișoarele rebele»

Astfel de persoane sunt mereu deschise spre noi încercări și noi începuturi. Acestea se adaptează rapid la diverse situații și nu au reticențe sau rezerve în discuția cu oamenii noi. De obicei sunt domnișoarele tinere, pline de optimism și ambiție de afirmare în carieră și în societate. Astfel de persoane sunt pasionate de tot ceea ce e nou, extravagant sau la modă. Micile riscuri și provocări – sunt energia și impulsul lor de a obține mai mult de la viață.

Evident, în alegerea buchetului de flori respectăm aceleași principii. Dacă doriți să uimiți memorabil o asemenea persoană trebuie să gândiți un pic ca ea. Deci alegeți un buchet neobișnuit, cu un colorit cât mai vast. Alegeți un buchet care va ieși în evidență din toate acele buchete care le-a primit până acum. Cum o faceți? Gândiți inventiv, dincolo de limitele uzuale. Noi vă recomandăm să selectați, pe cât este posibil, flori tropicale, neobișnuite sau în «ediție limitată».

De asemenea, nu uitați de «regula care anulează toate regulile». Dacă știți culoarea preferată sau florile preferate ale domnișoarei/doamnei, implicați neapărat acest principiu în alegerea buchetului.

Livavre flori MD la comanda